搜狐网站
搜狐 ChinaRen 17173 焦点房地产 搜狗
搜狐广东 > 发现广州第三季 > 发现广州第三季参赛选手

发现广州第三季 阳光之旅选手

来源:搜狐广东
2009年11月26日18:36

  Roger

  多哥Togolese

  职业 Occupation:学生Student

  爱好 Hobby :足球 音乐Football, music

发现广州第三季 阳光之旅选手 Roger

  Hi my name is Roger and I am Togolese. I am now a student. I love football and music. This is my first time to China. Before I came here, my friend had told me Guangzhou is a wonderful city because in here one can find what one likes. Now I have the opportunity to explore Guangzhou and check it out.

  大家好,我叫Roger,我是多哥人。我目前是一名学生。我喜欢踢球和听音乐。我第一次来中国。我来广州之前,我朋友就跟我说广州是一座很美好的城市,在那里你可以找到你想要的。现在我有机会来发现广州看个究竟了。

[上一页] [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [下一页]
责任编辑:梁嘉亮
上网从搜狗开始
网页  新闻
*发表评论前请先注册成为搜狐用户,请点击右上角“新用户注册”进行注册!
设为辩论话题

我要发布

近期热点关注
网站地图

时尚文化中心

搜狐 | ChinaRen | 焦点房地产 | 17173 | 搜狗

实用工具